3 weeks, wont go away..

Discussion in 'Marijuana Plant Problems' started by thinn, Nov 28, 2012.

  1.  
    thinn

    thinn Active Member

    Hey guys, i posted on this early on and some said it was normal. All new growth keeps getting the brown spots and start turning yellow. Im growing in rockwool, hanna ph meter and bluelab truncheon. I thought it was nitrogen deficient so I feed it a low dose (150 on 500ppm scale 210on 700ppm scale.) Of super thrive and dynagro. The new growth came green but later spotted and as you can see starts turning yellow.

    2 nights ago I mixed some 700-800ppm dynagro, super thrive and I bought that 3 bottle General hydroponics set with micro (5-0-1, bought for the nitrogen) and added the micro. That made it finally shoot up some and sprout the new leaves at top. Now I see yet another brown spot on those leaves, wtf is going on? Tent temperature is solid low of 71 high of 79 everyday. Humidity is low at 17%. Now leaves are also starting to canoe. First grow, full of issues, I could use a hand here please....

    Btw it is a greenhouse bean White widow. I read so much shitty things about them now I definitely wont buy again, although I think my problems are still caused by me somehow.
  2.  
    chuck estevez

    chuck estevez Well-Known Member

    using distilled water??

    also, lose the superjive, I can't see pics, but that stuff does more harm than good.
  3.  
    arron5377

    arron5377 Active Member

    sounds like cal/mag to me what is your ph at? got any pics?
  4.  
    thinn

    thinn Active Member

    20121128_122617.jpg 20121128_122637.jpg 20121128_122830.jpg

    Totally forgot, I swear...
  5.  
    thinn

    thinn Active Member

    I ph at 5.7 with tap, I havent been letting it sit out the last 3 feedings to see if the chlorine changed something. But this plant is 3wks old and for the pictures one this site, it looks wayyy behind.
  6.  
    arron5377

    arron5377 Active Member

    drop ph to 5.6 and give it low start of nutes looks bunt to prob from wer changin feeds just use your normal veg feed low ec 5.6 ph for a couple days see how she goes then :)
  7.  
    arron5377

    arron5377 Active Member

    also get some more humidity 17% is way to low

    could also be another reason for her burning so low humidity plant will drink more because leaves are so dry so she absorbs more nutes than she needs at the same time put dome over her see how she goes also
  8.  
    thinn

    thinn Active Member

    The bottom 2 yellow leave were before feeding even started though. Thats what made me think shes getting hungry. I will drop to 5.6 and goback to 300ppm then? Tommorrow she will prob be thirsty again so we shall see, i have been feeding 3-4 days apart...
  9.  
    thinn

    thinn Active Member

    I have the hygrometer in the tray along with a bowl of water to raise humidity but it just stays at 17 with the fan blowing. When I had it in the closet, humidity was around 29% but i just moved her to the tent 3 days ago cause my in-laws came from out of state.
  10.  
    joe9000

    joe9000 Active Member

    you are overwatering the wee plant.
  11.  
    chuck estevez

    chuck estevez Well-Known Member

    after seeing the pic, it's nute burn.
  12.  
    thinn

    thinn Active Member

    Before it got water this time it has been 4 or 5 days, cube was pretty much dry....you could feel moisture but it was as light as a feather. I think im underwatering. I pretty much wait til the cube is almost dry, literally...in three week i believe i have watered 5 times
  13.  
    thinn

    thinn Active Member

    The top leaves? What about the bottom yellows? Those were before nutes were introduced. I just started feeding maybe 5-6 days ago. First was 200ppm than 2 days ago at 700.
  14.  
    chuck estevez

    chuck estevez Well-Known Member

    it's to young for all those nutes, and especially that much ST. What is the ppm's of your tap?
  15.  
    thinn

    thinn Active Member

    Ppm in tap registers at 0.2
  16.  
    HanginIron

    HanginIron Active Member

    My last batch of seeds looked just like that, almost lost them all. Almost lost my clones at the same time. They need higher humidity or they will continue to die! I got my humidity up and all the new growth flourished
  17.  
    thinn

    thinn Active Member

    Ill have to work on the humidity, cause it doesnt budge in there. Maybe ill try putting the dome on there half way or something...
  18.  
    HanginIron

    HanginIron Active Member

    Ya, I put mine under dome for a week or so. Once they are a bit bigger you can raise the dome so it gets better circulation and they get used to the lower humidity.
    thinn likes this.
  19.  
    thinn

    thinn Active Member

    Well the feeding with 2.5 ml of dynagro and 2ml of GH micro (for nitrogen) has the new growth without yellow and brown spots. I believe i have nitrogen abundance now. Best way to cure would be flush? Can I water the feed down with some tap to dilute the ppm mixture or should I empty and start over (i made a gallon and have about 75% left.)

    20121130_120911.jpg

Share This Page